Leasing

Miksi valitsisin leasingin?

Yrityksen ei kannata sitoa pääomaa hankintoihin. Mikäli investointi ei kasvata arvoaan sen käyttöaikana, kannattaa se hankkia leasingrahoituksella. Käytä investointipääoma yrityksesi kehittämiseen ja hoida hankinnat leasingilla.

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa.

N

Leasing vähentää työtä laskujen käsittelyssä.

Leasing ei rasita yrityksen kassaa.

Leasingrahoitus

Leasingvuokrat ovat kokonaan vähennyskelpoisia yrityksen vero- tuksessa. Esimerkiksi osamaksulla tai lainalla hankituista laitteista voit vähentää vain poistojen osuuden.

GRENKE omistaa leasingkohteen sopimuskauden ajan ja laskuttaa vuokraa tuotteiden käytöstä. Sopimuskauden jälkeen neuvottelet ensisijaisesti jälleenmyyjän kanssa tuotteiden omistusoikeudesta.

Rahoituksen kulu on GRENKEllä kiinteä, joten vuokran kuukausi- erät pysyvät samansuuruisina koko sopimuskauden ajan. Vuokran ennakoitavuus helpottaa investointisi tuoton suunnittelua, yrityksesi budjetointia ja kassanhallintaa.

Leasing on suomalaisessa kirjanpidossa taseen ulkopuolinen vastuu, se ei rasita yrityksen kassaa. Konsultoi kirjauksissa omaa kirjanpitäjääsi, jotta yrityksesi maksuvalmius säilyy.

Hankintojen käyttöönottokustannukset, kuten asennus-, toimitus- tai koulutuskulut voidaan liittää leasingsopimukselle. Saat myös tarvittaessa eri sopimusten laskut meiltä yhtenä koontilaskuna, mikäli teette hankintoja useilta eri toimittajilta. Tämä vähentää työtä laskujen käsittelyssä.

Kun liiketoimintasi uudistuu ja kasvaa, leasingrahoituksella saat joustavasti käyttöösi ajanmukaiset tuotteet tukemaan yrityksesi liiketoimintaa. Leasingissa vuokrattava kohde toimii lähtökohtaisesti ainoana vakuutena rahoitukselle.

Kiinnostuitko?